Unosi komfor
u život!

Byart Grupa je prepoznata po najmodernijem objektu visoke tehnologije i servisima ponude širokog asortimana proizvoda u zatvorenom prostoru od 15.000 m2 i svom stručnom osoblju. Byart Grupa je usvojila kvalitetne, brze i efikasne proizvodne principe i nudi tehnološke i arhitektonske inovacije zasnovane na zahtjevima kupaca.


Byart Grupa prema potražnji korisnika razvija i do 1000 projekata godišnje. Tim za istraživanje i razvoj priprema prototipove za unapređivanje proizvoda u skladu sa izvještajima sa terena i iz fabrike i u stalnom je kontaktu sa timom za proizvodnju i instalaciju. 

Byart Grupa je posvećena razvoju i inovacijima te u svojim proizvodima koristi vrhunske komponente razvijene s najnaprednijom tehnologijom od strane vodećih međunarodnih proizvođača. 

Proizvodi Byart Grupe se stalno testiraju u laboratoriji i na terenu. Sve proizvode na faktore kao što su: opterećenje snijegom, vjetar i izolacija, testiraju međunarodne institucija i dodjeljuju im sertifikate o trajnosti/otpornosti.


Naši poslovni partneri