30 Mart 2021

Bioklimatski sistem pergole u ​​Bodrumu

Bioklimatski sistem pergole koji će se koristiti u životnim prostorima u Bodrumu; Treba da bude otporan na vetar, hladnoću i kišu. Byart Group svojim stilskim izgledom i zaštićenom letnje-zimskom strukturom maksimizira upotrebu bioklimatskih pergola u Bodrumu.

Prednosti upotrebe bioklimatske pergole u ​​Bodrumu


Bioklimatski sistem pergole, koji leti nudi hladan ambijent čak i po vrućini Bodruma, opremljen je naprednom tehnologijom. Zahvaljujući pokretnim i sklopivim aluminijumskim pločama od suncobrana, prilagođen je vremenskim uslovima sve četiri sezone. Uštedom energije doprinosi zaštiti prirode i ekonomije.


Bioklimatski sistem pergole, zimi otporan na oštre vetrove Bodruma, i skriveni potoci na površini panela koji se jednim dodirom okreću oko svoje ose, sprečavaju nakupljanje prašine ili vode na proizvodu od ulaska u početni položaj. Sa svojim aluminijumskim pločama i sistemima za povezivanje od nerđajućeg čelika otporan je na jak vetar i ima kvalitetnu strukturu.


U Bodrumu možete stvoriti stilski, estetski i topao izgled u svom prostoru pomoću opcija boja pogodnih za arhitekturu bioklimatskih sistema pergola. Pored standardnih boja, svi profili mogu biti obojeni i željenim RAL bojama. Korišćenjem LED tehnologije osvetljenja za sisteme bioklimatskih pergola možete pružiti luksuzan i moderan izgled na otvorenim prostorima. Pored toga, zahvaljujući daljinskom upravljaču možete prilagoditi intenzitet svetlosti u skladu sa okruženjem, a okruženje možete obojiti po želji zahvaljujući LED tehnologiji koja omogućava RGB.