20 Mart 2019

Prednosti korišćenja pergole na terasama


PRIMJENA PERGOLE NA TERASAMA

Pergola sistemi Byart Grupe opremljeni su naprednom tehnologijom koja ne zahtijeva građevinsku dozvolu i može se automatski otvarati i zatvaratii. Terase sa pergola sistemima Byart Grupe su zaštićene od intenzivne sunčeve toplote ljeti, a zimi su zaštićene od uticaja snijega i hladnoće. Tako da zadovoljavaju potrebe onih koji na vašoj terasi žele osjetiti energiju spoljašnjeg prostora u sva četiri godišnja doba. Osim toga, pergola sistemi Byart Grupe vam  omogućavaju da vašu terasu zatvorite sistemima vertikalnog automatskog zastakljivanja Vertiglass ili termoizolacijskim fiksnim sistemima bočnog dizajna.

Sistemi Byart Grupe: Ovalna pergola, Trakasta pergola, Automatska pergola, Svjetleća i pergola Širokog otvaranja, efikasno zadovoljavaju potrebe vaših životnih prostora tako što modele proizvode u jednodjelnim, dvodjelnim i trodjelnim formama.

Specifičan i elegantan dizajn pergola sistema Byart Grupe, koji ima oštre linije, stvara luksuzni i estetski izgled pripremajući vašu terasu za smjenu godišnjih doba, s LED rasvjetnim sistemom i mogućnostima izbora boja koje su odgovarajuće arhitekturi.


'"Možete napraviti i zimske bašte." 


Pergola sistemima Byart Grupe, za loše vremenske prilike možete pripremiti ne samo vašu terasu. To isto možete uraditi i za svoju baštu. Ako ne želite da udobnost i zadovoljstvo u vašoj bašti ograničite na samo nekoliko mjeseci, možete lako napraviti lijepu zimsku baštu zatvarajući je Vertiglass automatskim sistemima zastakljivanja Byart Grupe.


CIJENE PERGOLA SISTEMA

Cijene pergola sistema Byart Grupe određuju se prema željenim specifikacijama, a ne primjeni. Ako imate dovoljno vremena za terasu, možete imati elegantno projektovanu pergolu pogodnu za vašu terasu, u skladu s vašim ukusom a da ne razmišljate mnogo o budžetu.

Tkanine koje se koriste u sistemima pergole koje proizvodi Byart Grupa: prave se od materijala za zamračivanje koji su otporni na vjetar, vatru, sunce i kišu. Osim toga, svi proizvodi Byart Grupe koriste vodeće svjetske Somfy francuske motore i garancija im je pet godina. Pergola sistemi Byart Grupe imaju sklopive strukture i možete koristiti svoju terasu bez ograničenja, postavljajući ih u skladu s vašim komforom u sva četiri godišnja doba. To znači da provodite puno više vremena na terasi u odnosu na novac koji ste za to potrošili.

Nakon završetka svih faza proizvodnje i sastavljanja, servisa prodaje i tehničke podrške, Byart Grupa je u skladu s međunarodnim normama dobila CE sertifikat o kvalitetu, od glavnih materijala koje koristi u svojim proizvodima, do usluga ugradnje.