20 Mart 2019

Kako izabrati pergolu?

Pergoline sistemi pergole Byart Grupe su najdjelotvorniji i najdekorativniji metod zaštite životnih prostora. Raznolikošću modela i boja, ove pergole privlače pažnju svojom ljepotom kao i zaštitom od kiše, vjetra i sunca. Možete stvoriti stilizovan i komforan prostor bez mnogo napora s pergolama naročito dizajniranim za životne prostore.

KAKO DA IZABERETE ODGOVARAJUĆU PERGOLU ZA VAŠ ŽIVOTNI PROSTOR?

Zbog jednostavnog postavljanja i trajnosti, pergola je odgovarajuća i za privatne stambene prostore. Sistemi pergole Byart Grupe, a koji se često biraju za bašte, balkone ili terase, projektuju se u skladu s estetikom vašeg životnog prostora. Pergola modeli Byart Grupe: Ovalna pergola, Trakasta pergola, Automatska pergola, Svjetleća i pergola Širokog otvaranja, pružaju praktičnu upotrebu s jednodjelnim, dvodjelnim i trodjelnim formama tako da odgovaraju potrebama vaših životnih prostora. Ako želite, Vertiglass automatizovanim sistemom zastakljivanja možete svaki prostor koji koristite lako pretvoriti u ušuškan životni prostor. Osim toga, možete učiniti da vam kuća izgleda lijepo dok je štitite od kiše i sunca postavljanjem ovalne pergole na prozore.


CIJENE PERGOLINE SISTEMA PERGOLE BYART GRUPE

Primijetili ste da se, u filmovima koje gledate i divite im se, nedavno povećala raznovrsnost stilskih i zaštićenih kuća i shvatili da u stvari ništa nije preskupo. Ako imate dovoljno vremena za svoje životne prostore, možete imati elegantno dizajnirane pergole prikladne za potrebe vaših prostora i prema vašem ukusu, a da to nije previše za budžet kojim raspolažete. Pergoline sistemi pergole proizvedeni u Byart Grupi su u potpunosti od ekstrudiranog aluminijuma i prefarbani su epoksidnom poliesterskom bojom. Lako su nosivi i izdržljivi su sa svojim originalnim držačem i ne zahtijevaju dodatnu drvenu ili čeličnu konstrukciju.

Pergoline sistemi Byart Grupe su sklopive strukture, tako da možete koristiti svoje životne prostore bez ograničenja, postavljajući ih u skladu s vašim komforom u sva četiri godišnja doba. To znači da u svom divnom prostoru “potrošiš” mnogo više godina nego novca.