24 Mart 2020

Pripremite svoj vrt za ljeto sa ugradnim sistemima tendi.

S promjenom godišnjih doba u našoj zemlji, mnogi su proizvodi počeli bivati neophodni. Pripremite bašte za ljeto već sad. Turska, koja proizvodi tende, jedna je od najvećih proizvođača i izvoznika za tržišta koja obuhvata Byart Grupa, a sada nam otkriva da promjene diktiraju dizajniranje sistema pergole i tendi uz pomoć naprednih tehnologija.

KORİSTİ SISTEMA TENDI

Sistemi tendi su savršeni za zaštitu od sunca. Osim toga, oni pružaju potpunu zaštitu i u kišnim vremenskim uslovima sa svojom tehnologijom zasnovanoj na vodootpornosti. Sistemi tendi Byart Grupe: Ovalni modeli, modeli Vertikalne tende, Automatski modeli, Svjetleći i modeli Širokog otvaranja, prilagođavaju se svakoj arhitektonskoj strukturi i kreiraju estetski izgled. Osim toga, sistemi tendi Byart Grupe omogućavaju vam da uvijek zadovoljite vlastiti ukus stavljajući vam na raspolaganje i izbor boja. Dakle, sistemi tende Byart Grupe omogućavaju vam da iskoristite svoj životni prostor. Svojim modernim i čistim linijama omogućavaju vam da provodite ugodno vrijeme.


KOJE SU VRSTE TENDI?

Najrasprotranjeniji sistemi tendi danas su podijeljeni u dvije grupe: Pergoline sistemi tendi i Smartroof sistemi bioklimatske pergole.


Pergoline sistemi


Pergoline sistemi Byart Grupe. Udoban i stilski sistem tende koji ne zahtijeva građevinsku dozvolu, može se potpuno automatski otvoriti i zatvoriti, čineći da se željeni prostor koristi u četiri godišnja doba u svim vremenskim uslovima. Za bočne strane, VertiGlass sistemi automatskog vertikalnog zastakljivanja ili ugradni sistemi za termoizolaciju nude mogućnost zatvaranja kako bi se stvorio adekvatan ambijent. 


Smartroof sistemi bioklimatske pergole 


Kao rezultat svojih profesionalnih i detaljnih studija, Byart Grupa je proširila svoju proizvodnu mrežu proizvodeći bioklimatske pergole po sistemu pametnog krova. Smartroof, koji nudi arhitektonska i estetska rješenja za eksterijer, opremljen je naprednom tehnologijom. Zahvaljujući pokretnim i sklopivim aluminijskim pločama, prilagođava se za sva četiri godišnja doba. Najvažnija osobina ovog proizvoda jeste to što doprinosi zaštiti prirode i ekonomije uštedom energije.