20 Mart 2019

Kafei koji imaju pergola sistem su privlačniji klijentima

Dok pijuckaju kafu i čaj, oni koji žele da energiju spolja osjete i u kafeu, preferiraju kafee sa pergola sistemima zbog njihove udobnosti. Sistemi pergole Byart Grupe, koji nude četiri godišnja doba udobnosti i elegancije, najpoželjniji su proizvodi za ovakve objekte.

ŠTA JE TO SISTEM PERGOLE I KAKO SE PRIMJENJUJE?

Sistemi pergole Byart Grupe izrađeni su od aluminijuma, sklopivi su i trajna su zaštita od loših vremenskih prilika poput sunca i kiše. Proizvedeni u jednodjelnim, dvodjelnim i trodjelnim formama, sistemima pergole Byart Grupe često se daje prednost jer se prilagođavaju svakoj arhitektonskoj strukturi. Ovi sistemi donose udobnost i omogućavaju uživanje u vašem okruženju i ljeti i zimi. Ovaj poseban i stilski dizajn oštrih linija daje luksuzan i estetski izgled sa svojim LED sistemom rasvjete, dok vaš prostor priprema za smjenjivanje godišnjih doba.


ZAŠTO PERGOLA SISTEMI BYART GRUPE?

Udobnost je ono što svaki kupac traži na mjestima koja su mu važna i u koja dolazi. To je omogućilo industriji hrane i pića da stvori stilski trend uklanjanjem zidova i stvaranjem prozirnih prostora pomoću pergola sistema. Lokali koji koriste pergola sisteme Byart Grupe veoma su posjećeni. Sistemi pergole zbog svoje strukture ne dozvoljavaju pretjerani uticaj sezonskih vremenskih prilika (snijega i hladnoće zimi, sunca ljeti), pa prostore čine kompatibilnim s vremenskim uslovima. Dakle, posjetioci mogu da piju svoj čaj ili kafu bez narušavanja njihove udobnosti, pa primjena pergola sistema stoga takve lokale pretvara u mjesta koja su stalno posjećena.