29 Eylül 2020

Prednosti sistema tendi zimi

Porijeklo riječi tenda je talijansko i znači šator. Šator ima vrlo važno mjesto u životu Turaka. Jer su stari Turci imali nomadski način života. Stoga su kuće drevnih Turaka postale šatori. Tim šatorima dali su imena çum, kapa, alaçik i katgü. Turska koja izvodi tendu jedna je od vodećih kompanija u proizvodnji, a Byart tržište pokriva tipove Group, danas je otkrio da mijenja oblik prema potrebama šatora i dizajniranja tendi pomoću naprednih tehnoloških sistema.

Promjenom sezonskih uslova u našoj zemlji, mnogi su proizvodi postali nužni. Sistemi tendi koje proizvodi Byart Group jedan su od njih. Sistemi tendi tvrtke Byart Group su aluminijski, sklopivi, izdržljivi proizvod koji štiti od teških vremenskih uvjeta poput sunca i kiše. Sistemi tendi tvrtke Byart Group, koji se savršeno prilagođavaju svakoj arhitektonskoj strukturi, mogu se vrlo lako koristiti zimi. Zaštitit će vas od kiše svojom vodonepropusnom strukturom i od vjetra svojom postojanom strukturom, Byartovi sistemi tendi štite vaš životni prostor od loših uslova zimi.


CIJENA SUSTAVA TENATA

Cijene sistema tendi tvrtke Byart Group određuju se prema željenim sistemskim karakteristikama, umjesto prema aplikaciji. Ako imate dovoljno vremena za svoju terasu, možete napraviti stilski dizajnirane tende prema vlastitom ukusu, a da pritom ne narušavate svoj proračun.


Tkanine koje se koriste u sistemima za tende proizvedene u Byart Group; Otporan je na vjetar, vatru, sunce i kišu i izrađen je od zatamnjenih tkanina. Pored toga, svjetski vodeći francuski Somfy motori koriste se u svim proizvodima Byart Grupe i imaju garanciju na 5 godina. Budući da sistemi tendi Byart Group imaju sklopivu strukturu, svoju terasu možete neograničeno koristiti prilagođavajući je vašoj udobnosti pogodnoj za četiri godišnja doba. To znači da će se novac koji trošite na svojoj terasi koristiti dugi niz godina.


Proizvodnjom i montažom, nakon završenih svih faza, Byart Group, koja nudi naše usluge nakon prodaje i tehničke podrške, utvrdila je svoje standarde od glavnih materijala koji se koriste u proizvodima do usluga montaže i certificirana je CE certifikatom kvaliteta u skladu s međunarodnim normama.