25 Ocak 2019

Kombinuj svoj komfor s tehnologijom

Kao rezultat stručnih i detaljnih studija, Byart Grupa proizvodi sistem bioklimatske pergole opremljen naprednom tehnologijom. Sistem bioklimatske pergole, prilagođen udobnosti u skladu s vremenskim uslovima zahvaljujući pokretnim i sklopivim aluminijumskim solarnim pločama, doprinosi zaštiti i prirode i ekonomije uštedom energije.

KREIRAJTE PROSTORE PREMA VAŠEM STILU

Dok obezbjeđujete stil, estetiku i topao izgled s ponudom boja koje odgovaraju arhitekturi, s RAL bojama možete, osim standardnih boja, prefarbati onako kako želite. Osim toga, sistemi bioklimatske pergole Byart Grupe osvjetljavaju vaše prostore iznutra kada su solarne ploče potpuno otvorene, stvarajući udobnu, raskošnu atmosferu. Daljinska kontrola može prilagoditi jačinu svjetlosti u skladu s okolinom. LED tehnologijom s RGB-om, okolina može biti osvijetljena bojom prema želji.


GDJE SE KORISTI BIOKLIMATSKA PERGOLA?

Kao i u drugim oblastima, naročito se potrebe prostora kao što su kafići, restorani, hoteli, trgovački centri i vile razlikuju zbog tehnološkog razvoja. Vertiglass Byart Grupe može biti zatvoren automatskim sistemima zastakljivanja. Osim toga, Byart sistemi automatskog zastakljivanja su od kaljenog stakla, otporni su na lomljenje i bezbjedni. Stoga se otvoreni prostori mogu lako pretvoriti u zatvorene stambene prostore i zimske bašte. 


KAKO SISTEM FUNKCIONIŠE?

Sistemi bioklimatske pergole Byart Grupe koriste vodeći svjetski francuski sistem motora Somfy. Motorima koji se koriste s RTS tehnologijom može se upravljati na dodir putem daljinskog upravljača i mogu se uskladiti s komforom.


Kada bioklimatska pergola Byart Grupe radi s naprednom tehnologijom, skrivene pukotine na površini ploča koje rotiraju oko svoje ose sprečavaju da nakupljena prašina ili voda prodre unutra prilikom otvaranja.


Ona pruža visoke performanse u svim godišnjim dobima zahvaljujući toplotnoj i vodoizolaciji. Aluminijumski paneli i sistemi povezivanja od nerđajućeg čelika otporni su na loše vremenske uslove i visokog su kvaliteta.