05 Mart 2021

Koji Su Modeli Tete?

Svojim lakim sušenjem i izdržljivošću, modeli tendi koji su često preferirani na otvorenim prostorima dodaju udobnost i eleganciju vašem prostoru. Sistemi tendi kompanije Biart Group posebno su dizajnirani za vas u skladu sa estetikom vaših životnih prostora. Modeli tende kompanije Biart Group nude praktičnu upotrebu i štite spoljne životne prostore od kiše, sunca i vetra. Ako želite, možete lako pretvoriti korišćene površine u zaštićene životne prostore zatvaranjem tendi Vertiglass automatskim staklenim sistemima Biart Group.

PRILAGOĐAVA SE VAŠIM ŽIVOTNIM PROSTORIMA


Najvažnija karakteristika njihovih tendi je da nas štite od sunca i kiše. Naravno, ovo je njegova najosnovnija karakteristika. Modeli tende imaju vrlo praktičnu i udobnu strukturu. Modele tendi koje ćete izraditi prema obliku, veličini i stilu vašeg životnog prostora možete otvoriti i zatvoriti jednim dugmetom izborom motorizovanih sistema. Modeli tende kompanije Biart Group mogu se otvoriti i zatvoriti u bilo kom trenutku, tako da svoje životne prostore možete prilagoditi vremenskim uslovima prema svojoj udobnosti.

Budući da se modeli tende proizvode u različitim bojama i dizajnu, savršeno se uklapaju u sve životne prostore. Postoji mnogo sistema tendi: ovalne tende, tende sa širokim otvaranjem, tende šinskih sistema, sklopive tende i osvetljene tende. Modele tendi možete odabrati prema svojim potrebama i svom životnom prostoru uz uveravanje Biart Group.