18 Temmuz 2023

Novi ekonomski proizvod Optimus grupe Biart

Kao rezultat detaljnih studija Biart Group, razvio je bioklimatski sistem pergola SmartRoof Optimus. Obezbeđuje senčenje u baštama ili na otvorenom sa svojom ekonomičnom, brzom isporukom i jednostavnom instalacijom. SmartRoof Optimus, kojim se ručno upravlja, ekonomičan, brza isporuka i laka instalacija, su jednostavni sistemi laki za korišćenje.

LAKA MONTAŽA, EKONOMIČNA, RUČNA

Ručni sistemi pergola, Optimus, koji se otvaraju i zatvaraju mehanizmom, rade uz pomoć poluge. Ručni Optimus je generalno ekonomičan i ne zahteva struju ili automatizaciju. Najizrazitija karakteristika Optimusa je da pruža mogućnost kontrole sunčeve svetlosti promenom njenih uglova zahvaljujući aluminijumskim panelima za suncobran. Može se potpuno zatvoriti po želji, sprečavajući prodor kiše, vetra ili sunčevih zraka. Optimus nudi ekonomičnu i korisnu opciju korišćenjem izdržljivih materijala kao što je aluminijum. Sistemi bioklimatskih pergola Optimus nude estetski atraktivan izgled i funkcionalnost. Svojim modernim i modernim dizajnom dodaju vrednost otvorenim prostorima.


Optimus; Široko se koristi u različitim vrstama struktura kao što su komercijalne zgrade, kancelarije, hoteli, restorani, pa čak i rezidencije. Ručno otvaranje i zatvaranje aluminijumskih tendi za suncobran nude praktično i funkcionalno rešenje za korisnike kombinovanjem prednosti kao što su ušteda energije, udobnost u zatvorenom prostoru i estetika zgrade.


Kliknite da vidite proizvod