12 Haziran 2020

Ugodni prostori sa bioklimatskom pergolom

Omogućuje vam stvaranje mirnih životnih prostora. Kako se? Sistemi bioklimatske pergole pergole kompanije Byart Group čine je posebno pogodnom za one koji žele da osete energiju napolju u svim godišnjim dobima.

Sistemi bioklimatske pergole pergole kompanije Byart Group su proizvod koji radi sa posebnim sistemom i može se udobno koristiti u svim vremenskim uslovima. Sistemi bioklimatske pergole pergole kompanije Byart Group postali su rasprostranjeni poslednjih godina, jer su udobni i stilski u kafićima, restoranima i privatnim objektima.

PREDSTAVA MASTER PROIZVODNJE

Izgradnja bioklimatskih pergola sistema Smartroof u četiri sezone je vešt zadatak. Iz tog razloga, upotrijebljeni materijal i boja moraju biti visokog kvaliteta da bi trajali dugi niz godina.

Smartroof bioklimatski sistemi za pergole proizvedeni u Byart Grupi nude visoke performanse u četiri sezone zahvaljujući toplotnoj i vodovodnoj izolaciji. Sa aluminijumskim pločama i sistemima za spajanje od nehrđajućeg čelika, otporan je na teške vremenske uslove i ima kvalitetnu strukturu.


PREDNOSTI BIOHIMATSKIH PERGOLA SISTEMA

To je napredni tehnološki sistem koji ne zahteva građevinsku dozvolu i može se automatski otvoriti i zatvoriti. Pored toga, ovi sistemi su poznati i kao vodootporni sistemi. Zbog toga ovi sistemi zadovoljavaju osnovne potrebe kafića i restorana.

Prostori moraju da uzmu u obzir udobnost svojih kupaca. U ovom trenutku, Smartroof bioklimatski pergolani sistemi kompanije Byart ulaze u igru. Zato što mesta koja koriste bioklimatske pergole sisteme Smartroof štite mesto od ekstremnih gorućih uticaja sunca u letnjem periodu i od uticaja kao što su sneg i hladnoća zimi, čineći prostor kompatibilnim sa vremenskim uslovima. Na taj način kupcima postaje lako da piju kafu i čaj, a da pri tome ne izgube udobnost, i mesto pretvaraju u često mesto.


ČUVITE FUNKCIONALNOST U PREDNJI PLAN

Zahvaljujući sistemima bioklimatski pergola pergole kompanije Byart Group, moguće je zadržati položaj u kojem ljudi praktično sede. Zahvaljujući korisnom dizajnerskom pristupu omogućava zatvaranje bočnih područja Vertiglass vertikalnim automatskim staklenim sistemima ili fiksnim sistemima sa toplotnom izolacijom. Ukratko, zahvaljujući bioklimatskom sistemu pergole koji se može srušiti, može se otvoriti u sunčanim danima zimi; možete da ga isključite u kišnim danima.