Od 1986...

Dodaje smisao životu!


Kao proizvod stalnih estetskih i minimalističkih nastojanja, inspirisana konstruktivističkom, analitičkom i univerzalnom energijom umjetnosti, Byart Grupa redizajnira bioklimatsku pergolu, tende i sisteme zastakljivanja i kreira rješenja za sezonske probleme.


Byart Grupa nudi usluge s više od 35 godina iskustva u sektoru, a proizvodnju obavlja u proizvodnom objektu površine od 15.000m2 prema međunarodnim standardima sa znanjem i iskustvom. Kompanija je ovim postrojenjem uspjela povećati domaće i međunarodne proizvodne kapacitete i do trenutne profesionalne strukture dolazi zahvaljujući rješenjima koja su predviđena za životne prostore. 

U okviru kvaliteta i pouzdanosti robnih marki SmartRoof, VertiGlass i PergoLine, Byart Grupa svojim širokim asortimanom proizvoda nudi rješenja koja su ključna za domaće i međunarodne kupce. Uvećava zadovoljstvo kupaca i obogaćuje svoj portfolio zahvaljujući profesionalnom upravljačkom timu, iskusnom marketinškom odjeljenju i ekspertskom timu za istraživanje i razvoj.


Byart Grupa klijentima nudi usluge posredstvom mreže distributera koja se proteže na 5 kontinenata. 70% ukupnog kapaciteta je u Americi, Africi, Aziji, a veoma prisutna je i na evropskom tržištu, pa kompanija i dalje predstavlja najjače rješenje i najboljeg partnera


Kao i u proteklih 30 godina, Byart Grupa će nastaviti da "doprinosi značenju i vrijednosti" života i danas i sjutra .


NAŠA FABRIKA

Byart Technologi

Byart Group proizvodi po međunarodnim standardima u svom modernom i tehnološki integrisanom proizvodnom pogonu sa zatvorenom površinom od 15.000 m2.


Byart pridaje značaj razvoju i inovacijama pomnim praćenjem tehnološkog razvoja; Koristi delove koje su razvili vodeći proizvođači koji rade u međunarodnim standardima sa najnovijom tehnologijom u svim svojim proizvodima.