28 Temmuz 2021

Prednosti upotrebe tendi leti

Čim dođu letnji meseci, želimo da uživamo u našim otvorenim životnim prostorima. Pa koliko dugo sunce dozvoljava ovo zadovoljstvo? Byart sistemi tende nude vam udoban prostor štiteći vaše spoljne životne prostore od nepovoljnih vremenskih uslova kao što su sunce, kiša i vetar.

Biart-ovi sistemi tende, koji se savršeno uklapaju u celokupnu arhitektonsku strukturu, ne samo da pružaju udobnost životnim prostorima, već takođe pružaju udobnost sektorima poput kafića i restorana. Udobnost je nešto što svaki kupac traži. Ovakva situacija omogućila je industriji hrane i pića da stvori moderan trend uklanjanjem zidova i stvaranjem prozirnih prostora sa sistemima tendi. Biart je takođe razvio sistem tende kako bi dodao estetiku i udobnost kako životnim tako i otvorenim prostorima svojih preduzeća.


Biart-ovi sistemi tende imaju poseban i moderan dizajn sa oštrim linijama. Stilski, estetski i topao izgled stvoren je sa opcijama boja pogodnim za arhitekturu. Pored standardnih boja, svi profili mogu biti obojeni i željenim RAL bojama. Iako sistemi tendi pripremaju vaš prostor za sezona koja se menjaju, on daje luksuzan i estetski izgled sa LED sistemom osvetljenja. Ako želite, sisteme tendi možete lako pretvoriti u zaštićene životne prostore zatvaranjem tendi automatskim staklenim sistemima kompanije Vertiglass kompanije Biart Group.