25 Eylül 2019

Kako uraditi zimsko čišćenje tendi?

Sistemi tende Byart Grupe najdjelotvorniji su i najdekorativniji metod zaštite životnih prostora. Sistemi tende Byart Grupe, zahvaljujući motoriziranoj strukturi, mogu se otvoriti i lako zatvoriti daljinskim upravljačem. Zahvaljujući pokretnim i sklopivim aluminijskim pločama za zaštitu od sunca, mogu se prilagođavati komforu u skladu s vremenskim uslovima u svim godišnjim dobima.

Čišćenje ovih tendi, koje se koriste u svim sezonama, takođe je vrlo važno za održavanje higijene životnog prostora. Tende bi u svakom trenutku trebale da budu čiste kako bi se očuvala prozračnost životnih prostora. Fleke od nargile, cigareta, prašine, kao i žute i crne gljivice nakupljene na plafonu u slučaju vlage, vremenom čine životne prostore tamnim.


PRIPREMITE SISTEM TENDE ZA ZIMU

Sistemi tende Byart Grupe, koji nude praktična rješenja za životne prostore sa širokim otvaranjem, sklapanjem i ogradom, okružuju željeni prostor koji će se koristiti u četiri sezone i izrađeni su od aluminijuma. Otporni su na loše vremenske uslove i ne zahtijevaju dodatne nosače. 


Čišćenje ovih posebnih tendi takođe bi trebalo biti posebno. Tende koje su postale prljave, uflekane, tamne usled lošeg vremena i izgledaju staro, trebalo bi očistiti zimi, kao i u ostalim godišnjim dobima.


Tende bi trebalo oprati s posebnim mašima za tende. Pergole i tende se moraju očistiti, a da se ne ošteti tehnologija. Tende bi trebalo oprati s posebnim deterdžentima i očistiti od uflekanog izgleda. Nakon čišćenja same cerade, prelazi se na druge djelove. Toplu vodu treba posipati zajedno sa sredstvom za uklanjanje mrlja i brisati mekanom četkom ili krpom.